U21 Herrelandsholdet

Formål

Formålet med U21 landsholdet i undervandsrugby er primært, at videreudvikle talentmassen i dansk undervandsrugby generelt. U21 landsholdet er ikke kun for eliten af spillere under 21 år, men derimod en mulighed for den enkelte spiller for at blive bedre til undervandsrugby. Derfor er langt de fleste af U21 landsholdets træninger åbne, hvor ALLE unge i alderen 12-21 år, er velkomne uanset erfaringsniveau. De to trænere Henrik Bebe Nielsen og Kalle Tulio Thers, kan med deres ekspertise rådgive og vejlede spillerne. Ikke kun rent UV-rugby teknisk, men også hjælpe dem med at lave en plan for hvordan de i fremtiden kan udvikle deres spil. Derfor ønsker vi, at spillerne vælger at deltage ved træningerne så tidligt som muligt.

Målsætning

På kort sigt

At sammensætte og udvikle en 15-mands trup, som skal deltage ved NM/EM for U21 i oktober/november måned.

På lang sigt

At sørge for at talentmassen i undervandsrugby bliver forøget, og kendskaben til sporten dermed også bliver større.

Struktur og træninger

Teamet omkring U21-landsholdet ønsker 4-5 træningssamlinger årligt. Reservering af svømmehal står cheftræner, Henrik, for, mens at ass. coach, Kalle, sørger for det administrative og den yderligere planlægning. Her menes der specielt NM/EM/VM til oktober/november.

Trup

Der vil blive udtaget en endelig trup til deltagelse ved NM/EM/VM d. 2. sidste træning inden vi skal afsted.

Trænere

Henrik Bebe Nielsen

Henrik har været træner på U21 landsholdet de sidste 10 år. Han har derfor en stor andel i den talentmasse som idag udgør herrelandsholdet. Til daglig træner han med Jernlungerne i Herlev, mens han spiller for Tudserne i elitedivisionen og EUWRL.

Kalle Tulio Thers

Kalle startede som assistent træner på U21 landsholdet i 2017. Han har selv spillet 4 år på U21 landsholdet. Til daglig spiller han i Køge.