Truppen til testkampene mod Tyskland er klar

Truppen til testkampene mod Tyskland den 10.-11. juni er klar. Efter en velgennemført træningssamling i Arden har landstræner Michael Kragh reduceret hans bruttotrup fra 22 til 16 spillere. Truppen vil blive reduceret yderligere til 15 spillere inden EM i Finland den 26. juni. Landstræneren giver udtryk for, at det har været vanskeligt at finde frem til de udvalgte, men det i sidste ende handler om at finde de spillere der bedst kan skaffe international succes.

Det har været svært, at skære truppen ned til 16 spillere, da alle har lagt en kæmpe indsats – og jeg skal skuffe endnu en dygtig spiller før vi når den endelige trup. Den hårde konkurrence på samtlige pladser vidner om en stærk trup, hvilket lover godt for turneringen. ”

Netop den store bredde og konkurrence afspejler sig ligeledes i de klubber som er repræsenteret på landsholdet, hvor der tidligere har været en overrepræsentation af få klubber, er der nu 6 klubber repræsenteret.

De 15 spillere som udvælges til til EM kan se frem mod en pulje bestående af de regerende verdensmestre fra Norge og Spanien. En lodtrækning der giver gode muligheder for videre avancement i turneringen ifølge landsholdanfører Lars Greve, som især ser frem til kampene mod Norge, som Danmark senest mødte ved Nordiske Mesterskaber i 2016.

Vi glæder os til at måle vores styrke mod turneringens favorit Norge. Det bliver det første rigtige pejlemærke for hvor vi er lige nu”

De 16 udtagne spillere:

Flipper: 6 (Mikkel Rasmussen, Simon Schäfer, Tim Jensen, Bastian Davidsen, Søren Nielsen, Thor Funk)

Tudserne: 4 (Lars Greve, Kim Petersen, Lau Schødts, Svend Erik Andersen)

Amager: 2 (Jonas Funch, Bjørn Bertram Andersen)

Arden: 2 (Mads Jakobsen, Andreas Wielandt)

PI: 1 (Jørn Hansen)

Akkaren: 1 (Kristian Schäfer)