Ny formand for undervandsrugbyudvalget samt menigt medlem

Det er med stor glæde, at undervandsrugbyudvalget har fundet 2 nye medlemmer til udvalget. Kim Petersen fra Tudserne indtræder som formand og Andreas Wielandt fra Aqua Quick som menigt medlem, således består udvalget nu af 3 medlemmer med også Søren Nielsen fra Flipper som kasserer. Tidligere var der kun 2 medlemmer, så udvalget synes i forbindelse med formandsskiftet, at det var en god ide at ændre til 3 medlemmer, så der er flere til de forskellige arbejdsopgaver og flere at spare med.
Kim vil efterfølge Kristian Schäfer, som har ydet en stor indsats for dansk undervandsrugby i løbet af de seneste år. Vi er meget taknemmelige over den indsats Kristian har lagt i hvervet og vi håber fortsat, at Kristian vil bidrage til udviklingen dansk UV-rugby og med sit engagement som herrelandsholdsspiller.
Tak til Kristian for det flotte arbejde i løbet af de sidste par år. Dansk UV-rugby har oplevet nogle af de bedste internationale resultater i løbet af de sidste år og vi tror i høj grad det skyldtes, at vi har fået gode ramme for vores sport og haft et godt samarbejde med DSF.
Kim spiller i og er træner for Tudserne i Odense. Derudover har han været involveret i senior herrelandsholdet næsten kontinuerligt i de seneste 15 år både som spiller, træner og psykologisk performance. Kim har sold erfaring fra både dansk og international undervandsrugby, og så er han som ung spiller opvokset i et udviklende dykkermiljø i Kalundborgs Sportsdykkerklub. Kims motiver for at gå ind i udvalget er for fortsat at skabe gode rammer for undervandsrugby-eliten, og også for at skabe udviklende miljøer, som det han selv voksede op i Kalundborg. Om dette udtaler Kim: ”Mange spillere, som præger eliten netop nu, har været i sporten i virkelig mange år. Det tager altid flere år at skabe gode UVR-spillere, og det hele udspringer og afhænger oftest af et socialt godt dykker-miljø. Derfor vil jeg både arbejde for rammerne for eliten og også for at skabe gode fællesskabsoplevelser for unge dykkere rundt om i klubberne.”
Andreas spiller for Aqua Quick i Aarhus. Derudover har han været involveret i både U-21 og senior landsholdet i løbet af de seneste 12 år. Andreas har altså masser af erfaring fra både dansk og international undervandsrugby og det er netop noget af den erfaring som han planlægger at bringe ind i udvalgsarbejdet. “Mit fokus bliver på at sikre klubbernes og sportens tilbliven og udvikling i Danmark. Jeg har flere ideer som skal vendes med Søren og Kim, og jeg glæder mig til at komme igang. Hit me up, hvis I selv har ideer til udvikling eller hvad I forventer af DSF ude i klubberne”, siger Andreas Wielandt.
Undervandsrugbyudvalget og DSF ser frem til samarbejdet med Kim og Andreas ønsker dem hjertelig velkommen.
Kim Petersen

Kim Petersen

 

Andreas Wielandt

Udvalgsmedlem