Herrelandsholdet arbejder frem mod NM

Tilbage i bassinet

Det danske herrelandshold var samlet i Bellahøj svømmestadion for første gang siden holdet vandt EM sølv i sommer. Samlingen var den første i holdets forberedelser frem mod Nordiske Mesterskaber der afholdes i Sverige til februar 2018. Ved samlingen deltog 33 spillere som alle har forhåbninger om at tilkæmpe sig en plads i den endelige spillertrup til netop NM. Landstræner Michael Kragh påtænker at teste enkelte nye spillere ift. holdet der vandt EM sølv og sigter efter en finaledeltagelse ved turneringen. Traditionelt set har NM været en stærk indikator for styrkeforholdet mellem nogle af verdens bedste nationer og en vigtig forberedelse frem mod større internationale mesterskaber. 

 

Det store mål

Landstræner Michael Kragh og landsholdet har etableret et mål om VM guld til 2019 i Østrig og NM er første trin i den forberedelse. Netop derfor sigtes der efter at stille et konkurrence dygtigt hold, der ankommer til turneringen med gode forberedelser. Landstræneren har vurderet, at deltagelsen af to danske hold i EUWRL (http://euwrl.com/) er en kritisk succesfaktor for målet og havde derfor valgt, at allokere en del af træningen til at fokusere på samspil af “Tudserne”, som på lørdag den 30. september spiller kvalifikationrunde til EUWRL i Bellahøj Svømmestadion. Kampstart kl 11.30, 14.30 og 19.00.

 

HUSK du også kan følge herrelandsholdet på FB via: https://www.facebook.com/danishuwr/?hc_ref=ARQ6LAEKKYnm3vhc082LWIwP115h056yS6Nl4G3Kc7nxAJhdP7gA4U5F6H7G6SkvBNY&fref=nf