Første træning med ny landstræner gennemført

Herrelandsholdet var for første gang samlet under den nye landstræner Michael Kragh, lørdag d.24 september i Bellahøj, hvor forberedelserne mod sommerens europamesterskaber blev skudt i gang. Samlingen blev indledt med en overordnet taktik gennemgang på en time, før de 24 top motiverede spillerne fra hele landet blev testet i både hastighed og kondi efterfulgt af regulært spil og øvelser.

Næste opgave for det danske landshold er i juni 2017, hvor der er EM i Budapest. Danmark er som altid udråbt til en af medaljefavoritterne i turneringen, men det er ikke her, at den sportslige plan skal kulminere. Landsholdet har lagt en langsigtet strategi der sigter mod VM i 2019 og Michael Kragh tror på projektet.

DSFs udsendte rapporter fangede den nye landstræner til en kommentar umiddelbart efter træningen.

Vi nåede langt, men har stadig rigtig langt igen. Vi har et utrolig godt spiller materiale at arbejde med, men vi har stadigvæk meget vi skal lære sammen og som vi kan forberede. Jeg synes vi har en god plan og jeg glæder mig allerede til næste træning, hvor vi kan tage endnu et skridt mod vores overordnede mål og delmål.

Næste samling foregår lørdag d.17 december, ligeledes i Bellahøj svømmestadion. Husk du kan følge herrelandsholdet på facebook under siden “Danish National Underwater Rugby Teams”

14423989_10210260044922828_448061379_o

Landstræner Michael Kragh gennemgår taktik