Handlingsplan

Landsholdene

Dame- og herreholdet

Til VM 2015 i Colombia skal Danmark stille et herre- og et damelandshold. Der er valgt en ny assisterende træner for herreholdet som i samarbejde med Kristian Schäfer skal finde en passende ny cheftræner for herreholdet, som skal lede herrerne til Colombia. På damesiden er det Laila List der håndterer træningerne op til Colombia 2015, men den endelige organisering af trænerstaben på damelandsholdet falder først på plads ultimo april 2014.

U21 landsholdet & ungdomsarbejdet

Der arbejdes på et broprojekt mellem U21 landsholdet og herrelandsholdet, for at sikre en bedre fastholdelse af alle disse unge talenter. I dette punkt ligger en erkendelse af at meget af talentet i dansk undervandsrugby er forankret af de mindre klubber i provinsen, overalt i Danmark. Derfor ønsker udvalget at etablere et mere solidt samarbejde med alle disse klubber, gennem at understøtte U21 landsholdetsstabens indsats.

Eksponering

Udvalget arbejder desuden konstant på at få mere eksponering af sporten i Danmark, og ser dette som en særdeles vigtig opgave. Pt. overvejer udvalget at arrangere et større internationalt mesterskab på Dansk grund, hvilket vil være god anledning til at få usædvanlig god eksponering af sporten.