U21 Herrelandsholdet

Formål

Formålet med U21 landsholdet i undervandsrugby er primært, at videreudvikle talentmassen i dansk undervandsrugby generelt. U21 landsholdet er ikke kun for eliten af spillere under 21 år, men derimod en mulighed for den enkelte spiller for at blive bedre til undervandsrugby. Derfor er langt de fleste af U21 landsholdets træninger åbne, hvor ALLE unge i alderen 12-21 år, er velkomne uanset erfaringsniveau. De to trænere Henrik Nielsen og Mads Jakobsen, kan med deres ekspertise rådgive og vejlede spillerne. Ikke kun rent UV-rugby teknisk, men også hjælpe dem med at lave en plan for hvordan de i fremtiden kan udvikle deres spil. Derfor ønsker vi, at spillerne vælger at deltage ved træningerne så tidligt som muligt.


Målsætning

På kort sigt

At sammensætte og udvikle en 15-mands trup, som skal deltage ved NM/EM for U21 i oktober/november måned.

På lang sigt

At sørge for at talentmassen i undervandsrugby bliver forøget, og kendskaben til sporten dermed også bliver større.


Struktur og træninger

Teamet omkring U21-landsholdet ønsker, at fordele træninger således, at der er 2 træninger i foråret, 1 i september, 2 i oktober og 2 i november. Reservering af svømmehal står cheftræner, Henrik, for, mens at ass. coach, Mads, sørger for det administrative og den yderligere planlægning. Her menes der specielt NM/EM til oktober/november. Vi ønsker også at træne sammen med U21 pigelandsholdet, da det giver en god energi på holdet, men samtidig også giver en bedre mulighed for sammenkørsel for spillerne.


Trup

Der vil blive udtaget en endelig trup til deltagelse ved EM/NM d. 2. sidste træning inden vi skal afsted.


Trænere

Henrik Bebe Nielsen

Henrik har været træner på U21 landsholdet de sidste 10 år. Han har derfor en stor andel i den talentmasse som idag udgør herrelandsholdet. Til daglig spiller han for Jernlungerne i Herlev. Henrik er fast inventar på herrelandsholdet.

Mads Jakobsen

Mads startede som assistent træner på U21 landsholdet i 2014. Han har selv spillet 4 år på U21 landsholdet, og er lige begyndt at træne med herrelandsholdet. Til daglig spiller han i Aqua Quick i Aarhus, AASI i Aalborg og i Jarl Arden et sted i Nordjylland.